Advertorial

Ontdek de revolutionaire neusclip die snurkers nieuwe hoop geeft

Een innovatieve neusclip die het snurken vermindert en miljoenen mensen kan helpen

Vivian de Blok

   15 februari 2021 | Gezondheid | Door Vivian de Blok

Snurken vormt voor veel mensen een groot probleem. Bijna een helft van de mannen en een kwart van de vrouwen heeft last van snurken. Vroeger werd snurken enkel beschouwd als vervelend geluid. Tegenwoordig is er echter veel meer bekend over de gevolgen van snurken en wordt het als serieuze slaapstoornis erkend.

Ernstige vormen van snurken kunnen grote gevolgen hebben voor de gezondheid zoals stress, hoofdpijn en huidveroudering. In erge gevallen kan het zelfs de levensverwachting verkorten.

Gelukkig is er een revolutionaire oplossing tegen snurken gevonden die het ademen vergemakkelijkt en het snurken vermindert, al vanaf de eerste nacht.

Wat maakt deze anti-snurk neusclip zo uniek?

De Snore Stop is een kleine, zachte siliconen neusclip die eenvoudig in de neus geplaatst wordt. Het product is zo ontworpen dat het op elke neus past. Door de ingebouwde magneten wordt er voorkomen dat het product 's nachts uitvalt. Door deze uitvinding zijn vervelende, oncomfortabele maskers verleden tijd. De anti-snurk neusclip zorgt voor een betere ademhaling en vermindert het snurken, waardoor jij en je partner weer kunnen genieten van een goede nachtrust.

Hoe werkt het?

De Snore Stop neusclip maakt de neusholtes breder, waardoor de luchtstroom makkelijk door de neus heen gaat. Hierdoor kun je gemakkelijker ademen door je neus. Zodra je lichaam erachter komt dat ademhalen door de neus zonder weerstand gaat, zal je automatisch weer overschakelen op het (veel gezondere) ademen door de neus.

De Snore Stop neusclip is gemaakt van flexibel siliconen en is zo licht dat je hem niet voelt wanneer je hem draagt.

De voordelen van de Snore Stop

Bevordert een betere ademhaling

Vermindert het snurken

Bevordert een goede nachtrust

Comfortabel, lichtgewicht en veilig

Bestel jouw Snore Stop neusclip met 50% korting

In samenwerking met de ontwikkelaars van de Snore Stop neusclip hebben wij een actie kunnen opzetten. Speciaal voor onze lezers kunnen wij een korting bieden van maar liefst 50%. Daarbij is de verzending nu tijdelijk gratis. Door het grote succes is de voorraad beperkt. Wacht daarom niet te lang en bestel direct. Deze actie geldt namelijk zolang de voorraad strekt!

€ 59,90     € 29,95  Aanbieding

Enkele reacties van onze klanten

Ik gebruik de Snore Stop nu 2 weken. Er zijn veel producten en middeltjes op de markt tegen snurken, maar geen één was zo effectief als deze neusclip. Een aanrader voor iedereen die last heeft van snurken!

Fred B.

Haarlem

Ik heb veel producten tegen snurken geprobeerd, zonder succes. Op aanraden van een kennis heb ik de Snore Stop toch geprobeerd. Ik merkte direct verschil, wat ben ik blij dat het toch een kans heb gegeven!

Menno S.

Assen

Sinds ik de Snore Stop gebruik slaap ik stukken beter. Voorheen zorgde het snurken voor een slechte nachtrust, met vermoeidheid en hoofdpijn tot gevolg. Dankzij de Snore Stop is dat nu verleden tijd!

Richard van A.

Breda

GezondheidsWeb Nederland - Alle rechten voorbehouden

Bezorging
Bestellingen bij GezondheidsWeb worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Doordat wij vanuit eigen voorraad werken kunnen wij een snelle levering realiseren.

Betaling
Op GezondheidsWeb kunt u gemakkelijk en veilig betalen. U kunt zelf kiezen of u betaalt via iDeal, PayPal of creditcard. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige betaling.

Over ons
GezondheidsWeb is opgericht met als doel om mensen te informeren en helpen bij gezondheidsklachten. Door gerichte informatie en producten aan te bieden tegen veelvoorkomende gezondheidsklachten willen wij mensen helpen om te gaan met deze klachten. Doordat wij directe afspraken hebben met de producten en groot inkopen, kunnen wij de producten aanbieden tegen flink gereduceerde tarieven. Hierdoor zijn onze producten zeer betaalbaar.

Contact
Indien u contact met ons op wenst te nemen, kunt u dit hier eenvoudig doen. We zullen u zo spoedig mogelijk van reactie voorzien.

Privacy
Wij geven veel om uw privacy. Om te zien hoe wij omgaan met uw gegevens en hoe wij deze beschermen, kunt u deze pagina raadplegen.

Disclaimer
Resultaten kunnen variëren. Deze informatie is geen medisch advies en er mag niet als zodanig op worden beschouwd. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.