Advertorial

Verkrijg jouw droomlichaam vanuit huis met behulp van dit product

Vanaf nu kun je overal aan jouw droomlichaam werken

Vivian de Blok

   16 maart 2020 | Gezondheid | Door Vivian de Blok

De sportschool is dé plek waar mensen naartoe gaan om een fit en strak lichaam te krijgen. Onlangs moesten de sportscholen echter massaal hun deuren sluiten, waardoor veel mensen niet meer kunnen werken aan hun droomlichaam. Niemand weet hoe lang dit nog gaat duren en helaas zijn er weinig mensen die thuis beschikking hebben over fitnessapparatuur.

Gelukkig is er een oplossing waarmee je je hele lichaam kunt trainen. Met de Muscle Bands train je effectief alle spieren in je lichaam, eenvoudig vanuit huis. Door de veelzijdigheid van de Muscle Bands kun je talloze oefeningen uitvoeren en elke spiergroep trainen.

Hoe werkt het?

De Muscle Bands zijn elastieken met aan elk uiteinde een comfortabele handgreep. De elastieken van de Muscle Bands zijn multifunctioneel en voor veel verschillende oefeningen te gebruiken. Het elastiek zorgt voor een unieke weerstand, anders dan de gewone gewichten in de sportschool. De spieren worden hierdoor intenser getraind waardoor je een nog beter resultaat bereikt.

Nu alle sportscholen gesloten zijn, is dit dé oplossing voor mensen die aan hun droomlichaam willen blijven werken.

De voordelen van de Muscle Bands

Train vanuit je woonkamer

De Muscle Band is compact en overal te gebruiken, dus ook in je woning

Full body workout

De Muscle Bands zijn veelzijdig te gebruiken, waardoor je elke spiergroep kunt trainen

Geschikt voor iedereen

Of je nou beginnend of gevorderd bent: de Muscle Bands zijn dankzij het elastiek voor iedereen dé oplossing

Inclusief oefeningenboekje

De Muscle Bands worden geleverd met een oefeningenboekje waar je inspiratie in vind voor verschillende trainingen

Bestel de Muscle Bands tijdelijk met 50% korting

Doordat mensen nu noodgedwongen vanuit huis moeten sporten, hebben we samen met de ontwikkelaar van de Muscle Bands een speciale actie kunnen opzetten. Tijdelijk kunnen wij een korting van 50% aanbieden. Daarnaast is de verzending nu tijdelijk gratis. Doordat veel mensen nu vanuit huis moeten trainen zijn de Muscle Bands momenteel razend populair. Wacht daarom niet te lang en claim direct je korting. Deze actie geldt zolang de voorraad strekt!

€ 80     € 39,95  Aanbieding

Enkele reacties van onze klanten

Met de Muscle Bands train ik vanuit mijn woonkamer alle spieren die ik wil. Mijn abonnement bij de sportschool is hierdoor overbodig geworden. De resultaten zijn daarnaast ook nog veel beter!

Hans van Diermen

Eindhoven

Sinds ik de Muscle Bands gebruik is mijn lichaam een stuk slanker en strakker geworden. Momenteel train ik met de Muscle Bands op zolder, maar in de zomer kan ik hem eenvoudig mee naar buiten nemen aangezien hij zo compact is.

Astrid Vermeulen

Amersfoort

Voorheen trainde ik met losse gewichten, maar hierdoor kreeg ik erg last van mijn gewrichten. Met de elastieken van de Muscle Bands bepaal ik zelf de weerstand, waardoor ik mijn training goed kan afstemmen op mijn lichaam.

Renée Postema

Rotterdam

GezondheidsWeb Nederland - Alle rechten voorbehouden