Advertorial

Dit revolutionaire kussen geeft mensen met nekklachten nieuwe hoop

Een innovatief kussen dat miljoenen mensen met nekpijn kan helpen

Vivian de Blok

   21 mei 2021 | Gezondheid | Door Vivian de Blok

Nekpijn is een van de meest voorkomende lichamelijke klachten. Miljoenen Nederlanders hebben dan ook last van nekklachten. De nummer één oorzaak van nekpijn is een verkeerde houding. Aangezien je een groot deel van de dag doorbrengt in bed tijdens het slapen, zal het je dan ook niet verbazen dat veel nekklachten ontstaan door een verkeerde houding in bed.

Veel mensen laten hun nekklachten onbehandeld, omdat ze niet weten wat de oorzaak is. Aanhoudende klachten kunnen echter leiden tot chronische nekpijn. 

Gelukkig is er een innovatief kussen ontwikkeld dat zorgt voor een juiste houding in bed, waardoor nekklachten afnemen en de pijn vermindert.

MLILY: een revolutionair kussen tegen nekklachten

Het kussen waar het om gaat is het orthopedische MLILY kussen. Het MLILY kussen is ontwikkeld vanuit medisch oogpunt. De vorm van het kussen is daarom perfect afgestemd op de ideale houding die je in bed moet aannemen. Door het speciale memory foam dat gebruikt wordt voor het kussen, biedt het ondersteuning op de juiste plekken. Hierdoor worden nekklachten bestreden en neemt de pijn af.

Hoe werkt het?

Doordat het MLILY kussen is gevormd naar de ideale houding voor je hoofd, nek en schouders, lig je tijdens je nachtrust in een natuurlijk houding. Hierdoor blijft het gebied rondom je nek volledig ontspannen. Het speciale memory foam zorgt voor ondersteuning op de juiste plekken waardoor nekklachten en nekpijn afnemen.

De voordelen van het MLILY kussen

Nekklachten nemen af 
Doordat je 's nachts de juiste houding aanhoud, nemen nekklachten af

Pijn vermindert
Door de klachten aan te pakken neemt de nekpijn af

Geschikt voor iedereen met nekklachten
Door het unieke design en materiaal is het kussen geschikt voor iedereen

Comfortabel en veilig
Dankzij het memory foam lig je met het MLILY kussen uiterst comfortabel

Bestel jouw MLILY kussen tijdelijk met 50% korting

In samenwerking met de ontwikkelaars van het MLILY kussen hebben wij een actie kunnen opzetten. Speciaal voor onze lezers kunnen wij een korting bieden van maar liefst 50%. Daarbij is de verzending nu tijdelijk gratis. Door het grote succes is de voorraad beperkt. Wacht daarom niet te lang en bestel direct. Deze actie geldt namelijk zolang de voorraad strekt!

€ 79,90     € 39,95  Aanbieding

Klik hier om jouw korting te activeren

Enkele reacties van onze klanten

Ik heb langdurig nekklachten gehad. Geen een oplossing werkte goed voor mij. Maar sinds ik het MLILY kussen gebruik zijn mijn nekklachten verdwenen. Absoluut een aanrader voor iedereen met nekpijn!

Sander

Hoorn

Sinds ik het MLILY kussen gebruik is de pijn in mijn nek afgenomen. Ik gebruik hem pas een week, maar merk nu al een enorm verschil met voorheen. Daarnaast ligt het kussen ook nog eens erg comfortabel en fijn!

Nicole

Waspik

Op aanraden van een kennis heb ik het MLILY kussen geprobeerd. Mijn verwachtingen zijn absoluut overtroffen. Normaal had ik dagelijks last van erge nekpijn maar dat is nu voorbij.

Gijs

Nijmegen