Advertorial

Deze revolutionaire kniebrace verbaast artsen over de hele wereld

Mensen met knieklachten zijn razend enthousiast over deze nieuwe uitvinding

Vivian de Blok

   19 mei 2021 | Gezondheid | Door Vivian de Blok

In Nederland lijden miljoenen mensen aan klachten aan hun knieën. Vaak worden mensen met hun knieklachten doorgestuurd naar de fysiotherapeut, waar ze een lang en duur traject in gaan. Het resultaat van deze trajecten, na jaren met klachten rond te hebben gelopen, valt vaak nog tegen ook.

Gelukkig is er een snellere en betere oplossing gevonden voor je knieën. Een effectieve uitvinding die je dag stukken comfortabeler maakt. Of je nou gaat wandelen, joggen of gewoon af wilt zijn van de constante pijn die je ervaart in je knieën. En het goede nieuws is dat deze oplossing nu ook in Nederland beschikbaar is.

Een nieuwe oplossing om je knieën te beschermen

De Knee Pro is een revolutionaire kniebrace die de knie ondersteunt tijdens alle bewegingen en activiteiten. De elastische band steunt de knieën waardoor de gewrichten ontlast worden. Hierdoor krijgen ze meer rust om te herstellen, waardoor de pijn verzacht kan worden.

De grootste fout die mensen maken bij knieklachten, is minder bewegen. Dit leidt echter tot verstijving van de gewrichten, waardoor de klachten alleen maar erger worden. Met de Knee Pro kun je volop blijven bewegen zodat je knieën kunnen aansterken. Draag hem tijdens het sporten of een lange wandeling om de klachten direct te verminderen en weer comfortabel te kunnen genieten van je activiteit.

Hoe werkt het?

De Knee Pro is geschikt voor iedereen met knieklachten en is zeer eenvoudig in gebruik. Plaats de Knee Pro om je been en wikkel de elastische banden om je knie heen. Vervolgens ben je helemaal klaar om weer te wandelen, joggen en bewegen zonder klachten.

Je kunt de Knee Pro zo lang dragen als je wilt, dus je kunt er een volle dag op uit om te genieten zonder pijn. Na intensief gebruik kun je de Knee Pro met de hand wassen met lauwwarm water.

Tijdelijke actie: ontvang nu 40% korting op de Knee Pro

Als introductie actie kunnen we tijdelijk 40% korting geven wanneer je nu de Knee Pro besteld. Daarbij is de verzending nu tijdelijk gratis. Door het grote succes is de voorraad beperkt. Wacht daarom niet te lang en bestel direct. Deze actie geldt namelijk zolang de voorraad strekt!

Klik hier om 40% korting te ontvangen op de Knee Pro

Enkele reacties van onze klanten

Vroeger kreeg ik tijdens een wandeling al snel last van mijn knieën, waardoor ik veel minder wandelde. Dankzij de Knee Pro kan ik weer lange wandelingen maken zonder enige klachten of problemen te ervaren. 


Thomas

Deventer

Ik ben enorm tevreden over de Knee Pro! Mijn knieklachten zijn afgenomen sinds ik de Knee Pro draag. Op de momenten dat ik de Knee Pro draag voel ik zelfs helemaal geen pijn meer aan mijn knieën!


Bianca

Assen

De Knee Pro zit erg comfortabel tijdens het joggen en zorgt ervoor dat ik weer kan genieten tijdens het bewegen, zonder pijn. Absoluut een aanrader voor iedereen die klachten heeft aan zijn knie.


Stefan

Breda